Дома> Производи> Ленти за пакување> Специјални ленти> Жолта боја Марк Предупредување ПВЦ кат касета
Жолта боја Марк Предупредување ПВЦ кат касета
Жолта боја Марк Предупредување ПВЦ кат касета
Жолта боја Марк Предупредување ПВЦ кат касета
Жолта боја Марк Предупредување ПВЦ кат касета

Жолта боја Марк Предупредување ПВЦ кат касета

$1.35≥100Square Meter

Начин на плаќање:L/C,T/T,D/P,Paypal
Инкотерм:FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Мин. Со цел:100 Square Meter
Транспорт:Ocean,Land,Air
Атрибути на производо...

Place Of OriginChina

MaterialPVC

MOQ100 ROLLS

Lead Time12-15 working days

Thickness0.15mm

Widthspecification custom

Length33m, Large quantity can be customized

ApplicationDivided Area/ Fixing Marks/ Safety Warning

Size48MM*33M(Default), Width Can be customized from 5mm to 500mm

ColorYellow, Black,yellow and black,red,white,red and white,green,blue,black and white, white and green

UsageSafety Warning

Пакување и испорака
Продажни единици : Square Meter
Опис на производот

Различни видови рефлектирачки ленти


ПВЦ предупредувачка лента (исто така наречена подна касета) е изработена од поливинил хлорид филм како основен материјал и обложени со лепило чувствителен на притисок од гума. Таа има многу добар ефект на адхезија, и е отпорен на киселина и алкали, отпорни на абразија и отпорни на исчезнување. Итн. Многу е погодно за поделбата на земјата области како што се работилници и магацини, како и знаци за предупредување за патот и колоните и заштитата на гасоводот. ( Шенжен Chengxing Packing & Материјал копродукции, Ltd е професионална производител на леплива лента, агол одбор, смалување заврши, се протега заврши и други пакувања еквимурент, како што се одбор уништувач машина. Имаме 16 искуства за производство. )





Reflective Tape 5

Обем на примена:


Во темно и ноќно светло може да го одразува рефлексивниот флуоресцентен појас, со предупредување и потсетник, главно се користи во патишта, автомобили, бродови, водни патишта, фази, канали и сродни механички опрема. Оваа алатка почесто се користи во фабриките. Опасно место.
Рефлексивната лента може да се подели на: жолта и црна рефлектирачка лента, црвена и бела рефлектирачка лента, жолта и црна рефлектирачка лента, црвена и бела рефлектирачка лента, рефлексивна хартија и така натаму.
Акционен принцип


Рефлексивниот дел од рефлектирачката лента е направен со користење на принципот на висока рефлексирана рефлексирање на регресијата на индексот на рефракција на стаклени монистра и напредна технологија на фокусирање на пост-обработка. Тоа може да размисли за далечна директна светлина назад до местото каде што сјае, без оглед на денот или ноќта има добри рефлексија оптички својства. Особено во текот на ноќта, тоа може да биде толку видливо како што е во текот на денот. Со овој многу видлив рефлективен материјал, возачот во текот на ноќта лесно може да го открие рефлексивниот бенд, без разлика дали корисникот е на растојание или постои или расфрла на светлина. Постоењето на рефлексивни материјали непречено го решава проблемот на "гледање" и "се гледа", односно проблемот на возење цела ноќ.


warming tape1


Hotешки производи
Дома> Производи> Ленти за пакување> Специјални ленти> Жолта боја Марк Предупредување ПВЦ кат касета
Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати